Bambino Mio kiegészítők

Egy egész sor kiegészítő termék található a Bambino Mio kínálatában, hogy a mosható pelenkák használata a lehető legegyszerűbb legyen az Ön számára. Ilyen többek között a MioWipes nedves törlőkendő, több különböző típusú muszlin pelenka, a Mioboost nedvszívó pelenkabetét és további sok hasznos termék. Ne habozzon, és ismerkedjen meg praktikus termékeinkkel. Elég egy kattintás.

MioWipes nedves törlőkendők

Az új, továbbfejlesztett MioWipes nedves törlőkendők gyengéd összetevőket tartalmaznak, így gyengéden ápolják a baba puha és érzékeny bőrét. 100% pamutból készültek, természetes kamillával és Aloe Vera-val dúsítva, mesterséges illatok és adalékanyagok nélkül. Használata alkalmas bármilyen típusú érzékeny bababőrre. Enyhén illatosított természetes muskátli és rózsaolajjal.

WPS

Muszlin pelenkák

Puha univerzális miosquares muszlin kendőink sokoldalúan kihasználhatók a baba mindennapi szükségleteihez. 100% kiváló minőségű bambusz viszkózból vagy 100% magas minőségű pamutból készülnek. Rendkívül puhák és kíméletesek a baba érzékeny bőréhez. Nélkülözhetetlenek minden kisgyermekes háztartásban és szerepelnek minden babakelengye listán.

SQ3P RF 2 400

 
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
×

TOP