Bambino Mio pelenkabetétek

BL NL2A Bambino Mio által kínált pelenkabetétek egy új, magasabb szintre emelik a mosható pelenkák használatát. Tökéletes kényelmet biztosítanak a babának, miközben az egészségüket is védik.

Eldobható pelenkabetétek

Az új Bambino Mio papírbetét puhább, mint valaha. Érintésre kellemesen selymes. Átengedi a nedvességet a pelenkába, de nem engedi, hogy az onnan visszaszivárogjon a baba bőréhez. Ezzel megakadályozza a vizelet közvetlen hatását a baba bőrére és segít megelőzni a pelenkakiütés kialakulását. A papírbetét felfogja a szilárd székletet, így megakadályozza, hogy a pelenka bepiszkolódjon. Az új Mioliners pelenkabetét még környezetkímélőbb, mivel megújuló, folyamatosan fenntartható alapanyagból készül (kukoricakeményítő), amely ráadásul képes teljesen lebomlani. A széklettől bepiszkolódott papírbetéteket egyszerűen húzza le a WC-n, a csupán vizelettől nedves papírbetétek komposztálhatók. A Bambino Mio által kínált Mioliners papírbetétek bármilyen típusú textil pelenkával használhatók. További információkért elég egy kattintás.

Többször felhasználható pelenkabetétek

Ilyen puha és kellemes tapintású pelenkabetét még nem volt. Ezek a microfleec pelenkabetétek úgy vannak kialakítva, hogy kövessék a pelenka vonalát. Kellemesen puha anyagból készültek és megkönnyítik, valamint meggyorsítják a pamut pelenkák cseréjét. Hatalmas előnyük, hogy moshatóak, így a pamut pelenkákhoz hasonlóan többször felhasználhatóak. Védi és mindig szárazon tartja a baba popsiját, védi a pamut pelenkát az elkoszolódástól és megóvja az Ön pénztárcáját a gyakori és felesleges kiadásoktól. További információkért elég egy kattintás.

4.67 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
×

TOP